MOBILE FRONT END

home-bg-02

Om Nissebrev

I hela mitt liv har jag fascinerats av sagor. Att kunna färdas till en annan värld och uppleva storslagna äventyr har iallafall berikat mitt liv. När jag fick mina två barn så fick jag utlopp för min fantasi och har gjort allt från piratskattjakter, guldvaskaräventyr till ett besök av Sommarskuggan. Men varmast om hjärtat ligger nog julen och dess fantastiska förmåga att få människor att känna förväntan och extra mycket kärlek.

Jag skrev Nissebreven eftersom jag ville att mina barn skulle få möjligheten att utveckla sin fantasi och få uppleva en magisk december. Det behöver inte vara det materiella som avgör vad som är en lyckad jul, att låta barn få vara barn är det som ger dem mest glädje enligt min erfarenhet.

Konceptet Nissebrev tror jag ursprungligen skapades i Norge och kom till Sverige för många år sedan. Jag vill tro att mina Nissebrev är något alldeles extra och jag är stolt över att det är jag som har tagit fram de första pedagogiska Nissebreven till förskolor. Nissebrev Julkalender® är även varumärkesskyddat sedan år 2020.

Jag hoppas att Nissebreven kommer fylla er jul med glädje!

Juliga hälsningar, Malin

WEBSITE FRONT END

Start typing and press Enter to search